Menemen یک املت خوشمزه به سبک ترکی است. پیاز و فلفل تفت داده شده را کاملاً با گوجه فرنگی می پزند و در آخر با تخم مرغ ، گیاهان ، جعفری ، فلفل و فلفل قرمز چرخ شده مخلوط می کنند. یک غذای ساده ، ارزان و درست کردن ، اما با طعمی اعتیاد آور. ترک ها این را بیشتر برای صبحانه سفارش می دهند. نام این غذا به نام منطقه Menemen ازمیر در منطقه اژه است. گوجه فرنگی ، ماده اصلی ، اولین بار در ازمیر در اوایل دهه 1920 پرورش داده شد. این ایده ای درباره سن غذای معروف می دهد. از آنجا که این یک غذای معمولی است ، طبیعی است که دارای چندین ماده مشتق شده با مواد اضافی مانند پنیر ، گوشت چرخ شده ، قارچ ، سوکوک ، سوسیس ، حتی مرغ یا بادمجان باشد. مکان های سفارش این غذای خوشمزه Lades Muhallebi (Beyoğlu) ، Sütiş (Beyoğlu) ، Bebek Kahve (Bebek) ، Mehtap Cafe (Emirgan) و Kale Çay Bahçesi (Rumelihisarı) است. Meze به جای یک دوره کامل به مبتدیان سرد اشاره دارد. به رستوران هایی که در مزرعه ها متخصص هستند ، میانه می گویند. meyhane یک رستوران سنتی است که نوشیدنی های الکلی با غذاهای سنتی و غذاهای سنتی سرو می کند.
رستوران های ایرانی در استانبول ترکیه
بیشتر مزه ها به عنوان پیش غذا در رستوران ها سرو می شوند. در بیشتر موارد ، پیشخدمت به میز شما می آید و تمام مقادیر موجود در یک صفحه بزرگ را برای انتخاب شما ارائه می دهد. هر یک از اعضای مهمانی شام یک یا چند نفر را انتخاب می کند. سپس مزه ها را در وسط جدول قرار داده و به اشتراک می گذارند. نان تست شده غذاهای مختلف را کامل می کند. محبوب ترین مزه ها: رب گوجه فرنگی چیلی (Ezme) بادمجان های کبابی با ماست (Patlıcan Ezmesi) سالاد بادمجان کبابی (Patlıcan Salatası) بادمجان سرخ شده با سس گوجه فرنگی (Şakşuka) فرو بردن ماست نعناع (حیدری) لوبیا چیتی (باربونیا) کنگر فرنگی (Zeytinyağlı Enginar) برخی از بهترین مکانها برای داشتن مزه می توان به Cumhuriyet Meyhanesi (Beyoğlu) ، Refik Meyhanesi (Asmalımescit) ، Kör Agop Meyhanesi (Kumkapı) ، Giritli Restoran (Ahırkapı) و Münferit (Beyoğlu) اشاره کرد
- ۹۹/۱۰/۰۱