غذاهای ترکی بسیار متنوع و دارای شهرت جهانی است. استانبول قابلمه ذوب فرهنگ ها است و همه این تأثیرات به طرز مطلوبی بر صحنه غذا تأثیر می گذارد. بنابراین ، در حالی که اینجا هستید ، زنجیره غذایی بین المللی (سریع) را فراموش کنید و غذاهای واقعی ترک را تجربه کنید. اما با وجود غذاهای بسیار متنوع برای انتخاب ، از کجا شروع می کنید؟ این جایی است که این لیست کوتاه کوچک برای خوردن در استانبول مفید خواهد بود.
عادتهای صبحانه ترکها با اروپایی ها کمی متفاوت است. برای مبتدیان ، چای جای قهوه را می گیرد. همچنین گوجه فرنگی خرد شده و / یا خیار برای صبحانه ترکی ضروری است. بقیه عناصر مشابه هستند. رایج ترین نوع نان ، نان سفید است. با این حال ، در تلاش برای تغذیه سالم ، این روزها انواع مختلف نان غلات مانند چاودار در دسترس است.
پنیر سفید (شبیه فتا) ، پنیر قدیمی (کاشار پینیری) ، زیتون سیاه و یا سبز (زیتین) ، کره ، خامه غلیظ (کایماک) ، عسل ، مربا ، املت یا تخم مرغ های آب پز (یومورتا) بازیکنان اصلی بازی هستند بازی
بهترین رستوران های ایرانی در استانبول
مواد غافلگیر کننده sucuklu yumurta و börek هستند. این دو رایج ترین غذاهایی هستند که برای از بین بردن مهمانان سرو می شوند. سوکوک سوسیس خشک است که از گوشت گاو با سیر و انواع ادویه ها مانند فلفل قرمز ، زیره و سماق تهیه می شود. و روی ماهی تابه ای که بیشتر با تخم مرغ پخته می شود به یک اسراف چرب و در عین حال خوشمزه تبدیل می شود. Börek از ورقه های نازک خمیر ، پر از پنیر ، گوشت چرخ کرده و یا سبزیجات ، بسته بندی شده و پخته یا پخته شده تهیه می شود.
من اکیداً پیشنهاد می کنم صبحانه ای ترکی در نوار ساحلی بسفر در مناطقی مانند Bebek، Rumelihisarı بخورید. موسسات در یک رقابت قدرتمند هستند که در کارت های مشتریان بازی می کنند. شما به راحتی نمی توانید در منطقه اشتباه کنید
- ۹۹/۱۰/۰۱